Akcija za nove člane Top Fitnes

TOP AKCIJA ZA NOVE ČLANE

Letna fitnes karta, ki traja 13 mesecev. 🤩

Pridruži se naši top skupnosti, skleni letno vezavo in treniraj en mesec brezplačno 🔝

Akcija velja na vse karte v naši ponudbi (fitnes karta, karta za skupinske vadbe in kombinirana karta) do petka, 17.9. 2021

Za dodatne informacije smo vam na voljo 😊

Se vidimo 🙌😁

Počasi se z aktivnostmi vračamo v dvorano, v septembru že pričenjamo s prvimi vadbami tudi pri Trim As-u. Ponedeljek bo rezerviran za pilates in badminton, torke bosta zapolnila moški pilates in zumba.

Začetek vadb

Urnik vadb za september:

PONEDELJEK ob 18.00 uri – PILATES

PONEDELJEK  ob 19.30 uri – BADMINTON (začetek 13.9.)

TOREK ob 17.45 – PILATES MOŠKI/ŽENSKE

TOREK ob 19.00 – ZUMBA

V oktobru uvajamo nekaj novosti  tako pri vadbah za otroke kot tudi odrasle.
Pripravljamo skupinski ples za mlade dame nad 25 let, to bodo različne koreografije s pridihom hip hop kulture,pričenjamo tudi z rekreacijo namiznega tenisa. Pri otrokih poleg rednih programov dopolnjujemo vadbo Osnovne motorike za starost od 6-9 let in pa ples ob drogu za otroke od 6. leta starosti dalje.

Zakaj se odločiti za Športni center Žiri? Pri nas lahko v eni karti koristite ugodnosti na vadbah Trim As in Top Fitnes.

V sklopu nove Športne dvorane smo prvo leto aktivnih poletnih počitnic uspešno pripeljali do konca.
V treh enotedenskih terminih se je zvrstilo vrsto zanimivih aktivnosti. Od ameriškega nogometa, spoznavanja in jahanja konj, namiznega tenisa, tenisa, juda, plezanja, lokostrelstva, spoznavanja fitnes naprav in vadbe, hip hopa, zumbe, ustvarjalnih delavnic, angleščine, imeli smo gozdno učno pot, peko cimetovih rolc, odbojko na mivki, bili smo v  adrenalinskem parku, se šli vodne igre, kopali smo se v reki Sori.

Vreme nam je bilo naklonjeno, imeli smo tudi dosti sreče z lepimi in ne prevročimi dnevi.

S številom prijav so prijetno presenetili predvsem najstniki, ki so v 4-urnem vsakodnevnem programu poleg druženja z vrstniki na vseh aktivnostih pokazali velik interes in zadovoljstvo.

Tako smo bili na koncu zadovoljni tudi animatorji in izvajalci programa, naš trud je po našem prepričanju obrodil lepe sadove. Hvala vsem udeležencem za krasno druženje!

Ekipa Trim As in Top Fitnes

Že vrsto let Trim As nudi aktivno počitniško varstvo za otroke. To poletje smo s Top Fitnes združili moči pod isto streho, zato bodo še bolj zabavne, poučne in zanimive kot pretekla leta. Aktivnosti potekajo večinoma na prostem, tudi v primeru dežja pa nam ne bo dolgčas, saj imamo na voljo Športno dvorano.

Na voljo so trije tedenski termini in 2 tipa počitnic – Mini kids (6-10let) in Najstniške počitnice (od 11. leta dalje).

Tečaj rolanja smo zaključili s polno novega znanja in dogodivščin v družbi sovrstnikov.

Na zaključku so otroci pokazali novo pridobljeno znanje na poligonu, za nagrado pa so prejeli priznanje za opravljen tečaj, praktične nagrade iz Kahlica.si in kepico sladoleda iz Top Caffe.

Hvala vsem za udeležbo!