Ste pripravljeni na korak v svet plesa? Naša plesna skupnost pripravlja začetek plesnega tečaja družabnih plesov 1. in 2. stopnja, in vabimo VAS, da se nam pridružite v tej čarobni plesni avanturi! 

Urnik:

  • 1. stopnja ob 17.30
  • 2. stopnja ob 18.45

 


 

🌟 Program tečaja:

Na 1. stopnji bomo raziskovali skrivnosti Foxtrota, Disco Swinga, Angleškega in Dunajskega valčka ter Cha cha cha. Z vsakim korakom bomo odkrivali nove dimenzije plesa in se zabavali ob ritmu glasbe.

🎉 Začetni tečaj družabnih plesov:

  • Pričetek: Sobota, 20.1.
  • Trajanje: Popoldansko-večerni čas
  • Vsebuje: 8 razburljivih vaj, kjer se bomo učili osnov in premikali skupaj v ritmu glasbe.

 

💰 Cena tečaja:

  • 70€/osebo
  • Popust za začetni tečaj: 65€/osebo

 

📬 Več informacij:

Za vprašanja ali prijavo nam pišite na sreco@trimas.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam predstavili, zakaj je ples s Trimas Plesnim Studiom nepozabna izkušnja!

Pridružite se nam in stopite na plesišče svojega življenja!

Dragi ljubitelji plesa in dobre glasbe,

Vabljeni ste na nepozaben večer, poln ritma, smeha in prijetnega vzdušja! Pridružite se nam na plesnem večeru, ki bo potekal v četrtek, 28. decembra, s pričetkom ob 19.30 v športni dvorani Žiri.

Zagotavljamo vam odlično glasbo, ki bo popestrila vaš večer, ter prijetno vzdušje, ki bo poskrbelo, da se boste počutili kot pravi plesni zvezdniki. Ne glede na to, ali ste izkušeni plesalci ali pa želite preprosto uživati v prijetni družbi, je ta večer namenjen vsem ljubiteljem plesa.

Da bi lahko bolje načrtovali dogodek, vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite preko e-pošte na naslovu: sreco.gaber@gmail.com. To nam bo pomagalo pri organizaciji in zagotovitvi, da bo večer še boljši za vse udeležence.

Ne zamudite priložnosti za nepozaben plesni večer v Žireh! Pripravite se na odlično glasbo, sproščeno vzdušje in plesne korake, ki bodo napolnili dvorano s pozitivno energijo.

Se vidimo na plesišču!

Pred nami je prednovoletni nastop naših mladih plesalk in plesalcev.

V nedeljo 17. decembra se nam bodo ob 14.30 v veliki Športni dvorani predstavili predšolski otroci, skupina učencev od 1.-3. razredahip hop plesalke 5.-8. razred in plesna skupina MLADE DAME

V soboto 9. septembra se bo v Športni dvorani Žiri odvijal prvi športni dogodek v letošnji
sezoni. Ob 18. uri se bosta v tekmi 1. kroga pomerili ekipi POLANSKA BANDA:BOROVNICA.

V mednarodni ligi sicer nastopa 9 ekip, po 3 iz Slovenije, Avstrije in Madžarske.


Vabljeni!