Top Fitnes in Trim As

Športni Center Žiri vam v novi dvorani ponuja bogato izbiro športnih programov, kjer bo lahko vsakdo našel primerno vadbo zase.

 

Na enem mestu bosta moči združila Trim As, ki v športni rekreaciji deluje že 25 let, ter Top Fitnes, ki bo s strokovno in mladostno zagnanostjo še dvignil kvaliteto. Skupni imenovalec sodelovanja je postavitev uporabnika dvorane v središče interesov in mu omogočiti najpestrejšo ponudbo vseh aktivnosti in možnost, da preizkusi vse.

 

Združila sta nas povezovalni duh, strokovnost, dobra energija, ter želja ponuditi čim bolj pester izbor programov za Žirovke in Žirovce na enem mestu. Ponujamo in organiziramo programe za vse generacije, zadovoljstvo uporabnikov je naše vodilo.

Bogata ponudba aktivnosti, vse na enem mestu, v enem paketu.
Športni center, kjer dobite vse, kar Trim As in Top Fitnes ponujata, v eni karti.

info@sc-ziri.si , topfitnes.ziri@gmail.com

051417159

https://www.facebook.com/topfitnes.si/

https://www.instagram.com/topfitnes.si/

Top Fitnes je nov fitnes, ki je nastal pod okriljem mlade ekipe. Nahaja se v prostorih nove telovadnice v Žireh in bo del novega Športnega centra Žiri. Poleg novih vrhunskih fitnes naprav je na voljo tudi večja fitnes dvorana, ki je namenjena predvsem treningu z lastno težo, prostimi utežmi in skupinskimi vadbami.

Vizija fitnesa je ustvariti prostor, ki združuje ljudi z željo po gibanju in druženju. Želimo ustvariti prostor, kjer se bo vsak počutil dobro, ne glede na telesno pripravljenost, gibalno predznanje in cilje zaradi katerih se bo odločil vstopiti v naš fitnes.

Naši cilji so skozi prijetno vzdušje, način dela, prostor, opremo in programe nadgraditi kvaliteto življenja in ustvariti skupnost krajanov v strastjo do gibanja, ne glede na starost, spol in telesno pripravljenost. S tem namenom vam ponujamo širok nabor skupinskih vadb, vadb v manjših skupinah, osebna in semi-osebna trenerstva ter obisk fitnesa. Prav tako lahko pri nas dobite športne prehrambne dodatke in z njimi  prispevate k boljšemu treningu in učinkovitejši regeneraciji.

Ekipa

Mlado ekipo sestavljajo štirje člani: dve kineziologinji in dva licencirana osebna trenerja, ki imajo kar nekaj izkušenj iz področja svojega dela, predvsem pa veliko željo in motivacijo po kvalitetnem delu, in s tem pomagati ljudem pri doseganju njihovih ciljev.

info@sc-ziri.si , sreco@trimas.si

041457992

https://www.facebook.com/TrimAs.si/

Trim As je v bogati 25. letni zgodovini organiziral vrsto različnih oblik rekreacij, trim lig, turnirjev, ter športnih prireditev  za vse generacije.

Prva organizirana vadba je bila aerobika, za tem  so se pričeli tudi plesni tečaji za otroke in odrasle,  osnovna motorika za predšolske otroke, ter teniška šola za otroke in teniški tečaji za odrasle.  Vsi našteti programi so po več kot 20. letih »živi« še danes. V novi dvorani bosta poleg omenjenih,  z  že kar nekaj letno tradicijo, nadaljevali  vadbi  pilates in zumba, tudi  igrišča za rekreacijo in Trim ligo  v badmintonu so  v zadnjem času polno zasedena. Pa še marsikaj drugega se bo našlo.

Naš cilj je nadaljevati  že utečene programe, ki  jih bomo lahko izvajali  v bistveno boljših pogojih, kot smo jih imeli do sedaj. Z našimi izkušnjami  in sodelovanjem želimo soustvariti prijetno vzdušje, kjer se bodo dobro počutili uporabniki, zaradi njih pa tudi  ponudniki  Športne dvorane.

Ekipa

Ekipo sestavljata dve profesorici  športne vzgoje, Jasmina in Janja, ki sta poleg diplome  na Fakulteti za šport, pridobili še druga uporabna znanja, ki jih vključujeta v svoje delo.  Z nami je mlada in energije polna inštruktorica zumbe Lili, dolgoletna izkušena vaditeljica pilatesa Anja, ter organizator športne rekreacije, turnirjev, prireditev in ostalih tekmovanj,  Srečo.